Barrier este un produs de Cosmocel, fiind un fortifiant al tesutului vegetal care creste durata de viata a fructelor minimizand daunele mecanice.
Plantele cu o stare nutritionala inadecvata au o capacitate scazuta de toleranta la stres cauzat de daunatori, boli sau conditii climatice.
Calciul si siliciul declanseaza diferite mecanisme care sporesc activitatea de aparare a proteinelor in interiorul plantei(chitinaza,peroxidaza, proteza etc.
Aceste elemente sunt de asemenea responsabile de fermitatea peretelui celular.
Barrier fortifica tesutul plantelor, contine calciu si siliciu care permit intarirea peretelui celular prin producerea de chitinaza.
Plantele au o capacitate mai mare de toleranta la schimbarile bruste de umiditate si temperatura.
Barrier sporeste rezistenta fructelor si reduce efectele loviturilor mecanice.
Barrier este un produs natural care nu genereaza rezistenta.
Se aplica preferabil din stadiile incipiente ale dezvoltarii culturilor sau atunci cand conditiile de mediu favorizeaza daunatorii si bolile.
Aplicati Barrier imediat dupa aparitia fructelor pentru a imbunatati durata de viata a acestora.
Barrierr poate fi aplicat prin pulverizare la sol, fertirigare sau pe cale aeriana.
Barrier nu este fitotoxic atunci cand este utilizat conform recomandarilor si poate fi combinat cu majoritatea substantelor agrochimice si ingrasamintelor de uz comun, cu exceptia celor a caror formula contine fosfor.
Recolta | Doza (LT/HA/Aplicare) | |
| Sol | Foliar |
Usturoi si ceapa | 5-10 | 1-4 |
Fructe de padure | 7-15 | 1-4 |
Legume crucifere (broccoli,varza si conopida) | 5-10 | 1-3 |
Curcubitacee (pepene,dovleac,castravete) | 5-10 | 2-4 |
Fructe | 5-10 | 2-4 |
Cereale(porumb,grau,trestie) | 5-10 | 2-4 |
Salata | 5-10 | 1-4 |
Leguminoase(fasole,soia,mazare) | 5-10 | 1-4 |
Plante ornamentale | 7-15 | 2-6 |
Pasune | 10-40 | 2-4 |
Solanacee(ardei,rosii,vinete,) | 5-10 | 1-4 |
Morcov | 5-10 | 1-3 |
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs |
Biostimulatori |
Ambalaj |
5L |
Review-uri (0 review-uri)
Excelent |
|
0 |
Bun |
|
0 |
Acceptabil |
|
0 |
Sub asteptari |
|
0 |
Slab |
|
0 |