• Bine ati venit pe Agricultura Ieftina
  • Relatii clienti: 0770 412 014

Densiometru

Tratamentele la vin incep cu pregatirea recipientilor de depozitare a vinurilor si a spatiilor de depozitare: sulfitarea, arderea fitilelor de sulf sau a batoanelor de sulf cu scop dezinfectant si pentru eliminarea mirosurilor neplacute si depunerilor de mucegai.

Urmeaza umplerea golurilor din vase - dupa terminarea fermentatiei, pentru a preveni oxidarile aerobe datorita contactului direct al vinului cu oxigenul din aer se practica umplerea vaselor (realizarea plinului). Pritocitul este tragerea vinului limpede de pe drojdie, pentru a preveni modificarile de aroma si gust al vinului datorate descompunerii in timp al drojdiilor depuse pe fundul vaselor  Sulfitarea - corectarea continutului de SO2 al vinurilor care datorita proprietatilor antiseptice si antioxidante impiedica oxidarea, dezvoltarea anumitor boli, refermentarea vinului si in acelasi timp ajuta la mentinerea aromei vinurilor. 

Filtreaza
se afiseaza 1-30 din 0 rezultate
Nu exista produse