0740 096 041
0740 096 041
comenzi@agricultura-ieftina.ro
Can-17 este un îngrășământ lichid binar utilizat ca sursă de azot și calciu pentru a preveni problemele cu putregaiul apical la culturile de tomate și ardei, precum și necroza internă și problemele de arsuri la culturile pentru frunze.
MOD DE ACTIUNE AZOTAT DE CALCIU CAN 17
N - favorizeaza creșterea vegetativă rapidă a plantelor, o culoare verde sănătoasă și îmbunătățește conținutul în proteine.
Ca - rol vital în menținerea integrității membranelor celulare și acționează ca un agent de cimentare; ajută la dezvoltarea structurii rădăcinii și reduce gradul de salinitate a solului.
Lipsa calciului poate provoca moartea prematura a vârfurilor plantelor, căderea florilor, putregaiul apical al fructelor de tomate și ardei.
Acest produs contribuie de asemenea la corectarea problemelor de salinitate datorită mișcării calciului și sodiului în schimbul de complexe.
Produsul are o densitate de 1,5 -1,6 kg/l , un pH acid (1-2) și nu conține cloruri.
COMPOZITIE AZOTAT DE CALCIU CAN 17
Azot total (N) 17%
Azot nitric 12%
Azot amoniacal 5%
Oxid de calciu (CaO) solubil în apă 12.5%
MOD DE APLICARE SI DOZE AZOTAT DE CALCIU CAN 17
Aplicarea foliară: 1 - 2.5 ml/l apă, în funcție de plantă și faza de vegetație
Aplicarea la sol: 0.5 - 1 l/ha/irigare
AVERTIZARE !
Se poate mixa cu îngrășăminte lichide ca: azotat (nitrat) de potasiu, de amoniu și acid nitric. Nu se poate amesteca cu sulfați și fosfați (fosfat monoamoniu sau fosfat monopotasiu) și produse care conțin sulfați.
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs | Azotat de calciu |
Ambalaj | 5L |