DEZINFECTANT CONCENTRAT DEO-SEPT, detergent dezinfectant lichid concentrat cu proprietati bactericide, fungicide si virucide pentru suprafete, echipamente, utilaje si mobilier.
Compozitie:
Clorura de alchil (C12 – C16) dimetilbenzil-amoniu 5%
Clorura de didecil-dimetil-amoniu 5%
Combate:
bacterii Gram-pozitive si Gram-negative
micobacterii
virusuri lipofile si hidrofile cu si fara pericapsida
influenta aviara (H5N1)
virusul Febrei Aftoase
fungi
Doza de aplicare:
Dezinfectie antibacteriana:
– Profilactica: 2,5% (5:200) solutie diluata in apa, timp de contact 5 minute.
– De necesitate: 2,5% (5:200) solutie diluata in apa, timp de contact 5 minute.
Dezinfectie antifungica:
– Profilactica: 2% (2:100) solutie diluata in apa, timp de contact 15 minute.
– De necesitate: 2,5% (5:200) solutie diluata in apa, timp de contact 30 minute.
Se aplica prin: pulverizare
Domeniul de utilizare:
Decontaminarea si dezinfectarea suprafetelor, echipamentelor, utilajelor si mobilierului din spatii publice, unitati medicale, laboratoare, mijloace de transport public (TP2).
Decontaminarea si dezinfectarea suprafetelor, echipamentelor, utilajelor, recipientelor si conductelor aferente productiei, transportului si depozitarii produselor alimentare, furajelor sau bauturilor (TP4).
Precautii:.
H317 – Poate provoca o reactie alergica a pielii.
H318 - Provoaca leziuni oculare grave.
H400 – Foarte toxic pentru mediul acvatic.
P102 - A nu se lasa la indemana copiilor.
P305+P315+P352 – IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: spalati cu multa apa si sapun. Consultati imediat medicul.
P280 – Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/ echipament de protectie a fetei.
P273 – Evitati dispersarea in mediu.
P391 – Colectati scurgerile de produs.
Conditii de pastrare:
La temperaturi cuprinse intre 5-25 °C.
Categorii utilizatori:
Profesional.
Industrial
Populatie.
Ambalaj:
1 l.
5 l.
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs |
Dezinfectant |
Ambalaj |
5L |
Review-uri (0 review-uri)
Excelent |
|
0 |
Bun |
|
0 |
Acceptabil |
|
0 |
Sub asteptari |
|
0 |
Slab |
|
0 |