Foval Gel profesional pentru combaterea gandacilor de bucatarie, gata de utilizare. Se poate aplica usor datorita recipientului sub forma de seringa.
Substante active: Imidacloprid 24,5 g/l + Atractanti
• Cu aplicator de precizie
• Ambalaj: 5 g
Caracteristici Insecticid FOVAL GEL
Insecticidul gel Foval combate eficient atat nimfele cat si adulti din toate speciile de gandaci de bucatarie: Blattella germanica, Blatta orientalis, Supella longipalpa (Gandacul de mobila) si Periplaneta americana (Gandacul american).
Datorita atractantilor din formulare gelul este foarte apetisant si atractiv, garantand astfel o combatere maxima a daunatorilor. Spatii de utilizare: case, apartamente, scoli, gradinite, spitale, baruri, restaurante, hoteluri, pensiuni, trenuri, avioane, depozite, industrie alimentara.
Mod de utilizare Insecticid FOVAL GEL
Doza: Se aplica 2-6 picaturi in functie de gradul de infestare.
Primii gandaci mor in urmatoarele ore de la ingestie care pe cat posibil sa fie lasati in acelasi loc, deoarece speciile de gandaci de bucatarie se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morti creand astfel un efect de "cascada" care extinde contaminarea insecticidului gel si catre ceilalati daunatori.
Insecticidul gel Foval are o remanenta de aproximativ 3 luni. Acolo unde infestarea are un nivel ridicat se recomanda aplicarea gelului la 1-2 saptamani. Inainte de aplicare indentificati locurile in care sunt prezenti daunatorii.
Aplicati local, in zonele unde daunatorii sunt prezenti mai precis in locuri greu accesibile: interiorul aparatelor de uz caznic, aparate electronice, frigidere, aragaze, masini de spalat, instalatii electrice, in locuri calde si umede cum ar fi bai, bucatarii, chiuvete, cuptoare, conducte de apa calda, gunoi, precum si in locuri intunecate, crapaturi in perete sau podea.
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs |
Insecticide |
Ambalaj |
5 grame |
Mod aplicare |
Aplicare directa |
Spectru daunatori |
Gandaci de bucatarie |
Review-uri (0 review-uri)
Excelent |
|
0 |
Bun |
|
0 |
Acceptabil |
|
0 |
Sub asteptari |
|
0 |
Slab |
|
0 |