0740 096 041
0740 096 041
comenzi@agricultura-ieftina.ro
Kaishi este un stimulator al cresterii plantelor. Contine aminoacizi produsi in procesul de hidroliza enzimatica a proteinelor de origine vegetala.
KAISHI, biostimulant cu o formula unica, ce contine aminoacizi de natura vegetala si azot organic.
COMPOZITIE BIOSTIMULATOR KAISHI
L-Aminoacizi de origine vegetala: 12,00 %w/w
Azot total organic (N): 2,00 %w/w
Bor (B): 0,13 %w/w
Acid aspartic: 0,80 %w/w
Acid glutamic: 4,30 %w/w
Histidina: 0,26 %w/w
Serina: 0,35 %w/w
Glicina: 2,55 %w/w
Treonina: 0,12 %w/w
Arginina: 0,37 %w/w
Alanina: 0,58 %w/w
Tirozina: 0,08 %w/w
Valina: 0,04 %w/w
Metionina: 0,10 %w/w
Fenil-alanina: 0,42 %w/w
Izoleucina: 0,07 %w/w
Leucina: 0,43 %w/w
Lizina: 3,30 %w/w
Hidroxiprolina: 0,09 %w/w
Prolina: 0,38 %w/w
Triptofan: 0,02 %w/w
OMOLOGARI BIOSTIMULATOR KAISHI
MAR
Doza: 2 l/ha
Aplicare: 2 tratamente pe perioada de vegetatie; tratamentul 1 se aplica atunci cand fructele au pana la 40 mm in diametru (BBCH 74 -75), iar tratamentul 2 se aplica la un interval de 10 - 15 zile calendaristice de la T1
VITA DE VIE
Doza: 2 l/ha
Aplicare: Se aplica un tratament in perioada de formare a boabelor (BBCH 71), sau atunci cand planta sufera de stres
CARTOF
Doza: 3 l/ha
Aplicare: Se aplica 2 tratamente. Tratamentul 1 se aplica la inceputul infloritului (BBCH 51-55), iar tratamentul 2 se aplica la un interval de 10-15 zile calendaristice de la T1
MOD DE ACTIUNE BIOSTIMULATOR KAISHI
KAISHI este un biostimulant conditionat sub forma de lichid de culoare galben-maroniu, avand miros specific, o densitate de 1,06 - 1,10 kg/L, un pH cuprins intre 4,0 - 5,0 (masurat la o temperatura de 20 ºC).
Aminoacizii din componenta produsului KAISHI sunt obtinuti prin procesul de a€žhidroliza enzimatica a proteinelor" de natura vegetala. Un amestec echilibrat de exoproteine si endoproteine specifice supuse procesului de hidroliza enzimatica conduce la obtinerea a 92% L-aminocizi liberi.
KAISHI are in componenta L-aminoacizi liberi de origine vegetala si azot (N) organic. Este mult mai activ decat alte produse obtinute prin procedee conventionale de hidroliza (hidroliza acida, hidroliza simpla sau dubla). Prin hidroliza enzimatica sunt obtinuti L-aminoacizi de o calitate mult mai pura deoarece nu contin substante insolubile.
KAISHI este un biostimulator recomandat pentru utilizarea in culturile agricole din Romania, pentru intensificarea proceselor fiziologice si o revigorare a plantelor care sufera de stres (cauzat de fito-toxicitate data de anumite produse de protectie a plantelor, seceta, inundatii, temperaturi mari / mici), pentru dezvoltarea masei foliare, pentru a influenta pozitiv continutul de proteina in plante si pentru a aduce un plus de energie in procesul de biosinteza a uleiului in cazul plantelor oleaginoase.
KAISHI este un biostimulant puternic si cu rezultate sigure, utilizat in procesele de recuperare a plantelor dupa o perioada de stres cauzata de lipsa apei, caldura, saruri in exces sau stres cauzat de aplicarea unor pesticide mai agresive. L-aminoacizii liberi (AA) continuti in produsul KAISHI stimuleaza metabolismul plantelor, in special in situatii in care au suferit datorita stresului de mediu si prin urmare, creste randamentul culturilor.
MOD DE UTILIZARE BIOSTIMULATOR KAISHI
KAISHI poate fi aplicat in orice moment in timpul perioadei de vegetatie a culturilor, in special dupa stresul cauzat de seceta, inghet, atac masiv al daunatorilor si agentilor patogeni sau dupa aplicarea produselor pentru protectia plantelor pentru a ajuta planta sa-si revina din stres.
Tratamentele cu KAISHI se vor repeta la un interval de 10 - 15 zile (conform omologarii din tabelul de mai sus), folosind suficienta apa in amestec pentru a acoperi intreaga masa foliara. Datorita aderentei sale puternice si a actiunii de penetrare, se recomanda efectuarea testelor de compatibilitate pe o suprafata mica inainte de a face amestecuri cu produse pentru protectia plantelor.
CARACTERISTICI GENERALE
Ambalaj | 1L |
Tip produs | Biostimulatori |