0740 096 041
0740 096 041
comenzi@agricultura-ieftina.ro
PROPRIETATI OENOLOGICE:
- Susa viguroasa, cu faza de latenta scurta
- Toleranta pana la 17% vol.
- Caracter Killer: neutru.
- Exigenta nutritionala: o buna activitate fermentativa in medii lipsite de nutrienti. Cu toate acestea in aceste conditii se recomanda corectia azotului din must pentru a minimaliza riscul unei cresteri a aciditatii volatile.
- Temperatura de lucru: 10-25 ºC.
- Randament alcoolic ridicat.
- Buna productie de glicerol.
Aplicatie:
- Toate tipurile de vin: alb, rose, rosu, vinuri spumante si opriri de fermentatie.
- Este adaptata la fermentarea musturilor puternic limpezite si sarace in substante azotate si factori de crestere.
- Se foloseste cu succes in cazul opririi procesului de fermentatie cu un grad alcoolic ridicat si cu un continut scazut de zaharuri.
- Rezultate remarcabile la cea de a doua fermentatie (vinuri spumante). Faza de latenta de scurta durata si favorizeaza un bun perlaj si o buna capacÃÂtate de spumare conferind trasaturi fine si elegante.
DOZARE:
Vinificatie - 20-30 g/Hl.
Spumante - 30-40 g/Hl
Opriri de fermentatie - 30-50g/Hl.
CARACTERISTICI GENERALE
Ambalaj | 20 grame |