Acid tartric natural se foloseste la prepararea siropurilor, racoritoarelor, gemurilor, vinurilor de fructe, pentru conservarea muraturilor, compoturilor, pentru prevenirea oxidarii (innegririi fructelor), pentru ridicarea aciditatii naturale a vinului.
• Depozit controlat termic
• Mod de ambalare: 25 buc/bax
• Ambalaj: 100 g
Utilizare si dozare:
Fructele isi pastreaza culoarea si aroma originala, muraturile raman tari, crocante, cu gust proaspat. Cantitatea adecvata (dupa gust) de acid tartric se dizolva in apa si se adauga la compot/muratura.
Utilizare si dozare in vinificatie:
Se poate folosi in cazul mustului cu aciditate scazuta, provenit din struguri supra copti, pentru cresterea aciditatii, sau pentru corectarea aciditatii la vin.
Cand se trage vinul de pe drojdie (primul pritoc). Cantitatea adecvata de acid tartric se dizolva intr-o cantitate de zece ori mai mare de must sau vin, dupa care se agita. Doza utilizata va fi stabilita de analize de laborator si dupa prescrierile legii vinului.
Doza: 100-200 gr/100 ltr vin.
Depozitare: Se va pastra in locuri uscate, racoroase si ferite de razele soarelui.
Ambalaj: 100 g, 1 kg, 5 kg
Uniken Kft. a fost fondata in 1998. Compania noastra se ocupa de comertul cu dioxid de sulf, materiale de vinificatie si acidifiere, ambalaje si productia de produse de marca proprie. In Ungaria si Romania, oferim reprezentarea exclusiva a disulfitului de potasiu produs de BASF (Germania). In plus, suntem dealeri autorizati ai afacerii BASF cu alimente si sulfiti in Europa Centrala si de Est.
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs |
Acid tartric |
Ambalaj |
100 grame |
Review-uri (0 review-uri)
Excelent |
|
0 |
Bun |
|
0 |
Acceptabil |
|
0 |
Sub asteptari |
|
0 |
Slab |
|
0 |