Gelatina este o substanta galbuie, cu gust si miros specific, care se foloseste la prepararea bauturilor, raciturilor, jeleurilor de fructe, prajiturilor, cremelor si aspicurilor.
• Depozit controlat termic
• Mod de ambalare: 25 buc/bax
• Ambalaj: 100 g
Utilizare:
O parte gelatina si cinci parti apa rece, adaugata prin omogenizare continua, dupa care lasam o jumatate de ora sa se umfle.
Daca ramane apa deasupra o aruncam, dupa care punem 5-10 parti apa calda, dar nu fierbinte (40-50 °C ). Preparatul se va folosi cat mai repede posibil.
In vinificatie de obicei se foloseste impreuna cu un acid silicic sau tanin.
Dozare:
Cantitatea necesara va fi determinata prin analize de laborator, doza generala: 5-10 g/100 l.
Pentru racituri la 4-5 farfurii se adauga 4-5 lingurite pline, pentru aspic la 100 ml apa se adauga 2 lingurite pline, pentru jeleuri de fructe la 100 ml apa se adauga 2 lingurite.
Depozitare: Se va pastra in locuri uscate, racoroase, ferit de mirosuri straine.
Ambalaj: 100 g, 1 kg, 5 kg
Uniken Kft. a fost fondata in 1998. Compania noastra se ocupa de comertul cu dioxid de sulf, materiale de vinificatie si acidifiere, ambalaje si productia de produse de marca proprie.
In Ungaria si Romania, oferim reprezentarea exclusiva a disulfitului de potasiu produs de BASF (Germania). In plus, suntem dealeri autorizati ai afacerii BASF cu alimente si sulfiti in Europa Centrala si de Est.
CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs |
Gelatina alimentara |
Ambalaj |
100 grame |
Review-uri (0 review-uri)
Excelent |
|
0 |
Bun |
|
0 |
Acceptabil |
|
0 |
Sub asteptari |
|
0 |
Slab |
|
0 |